Garmin Venu

16-10-2019 11:54
Garmin Venu

Garmin Venu

Sağlık

Venu, Pulse Ox sensörü ile gelişmiş uyku takibi ,yeni solunum izleme, anormal kalp atış hızı uyarıları, adet döngüsü izleme ,rahatlama hatırlatıcıları ile stres izleme, yeni sıvı tüketimi izleme ve fazlasını sunar. piyasada bulunan en geniş 7/24 sağlık izleme özellikleri yelpazesine ve daha fazlasına sahiptir. Yenilikçi Body Battery enerji izleme, kullanıcıların herhangi bir anda enerji seviyelerini kontrol etmelerini sağlar.

Animasyonlu ve Özelleştirilmiş Egzersizler

Venu'nun AMOLED ekranı, güç antrenmanı, kardiyo, yoga ve Pilates için 40'dan fazla animasyonlu egzersizle antrenmanlarınızda size yardımcı oluyor. Bu kolay takip edilen egzersiz programı, kullanıcının bileğinde uygun bir form ve teknik göstermektedir. Venü'nün güçlü antrenman seçenekleri, saatin önceden yüklenmiş antrenmanlarını, Garmin Connect uygulamasından indirebileceğiniz hazır antrenmanları ve "kendi" oluşturduğunuz kişiselleştirilebilir antrenmanlarınızı içerir. 5K veya daha uzun bir mesafe antremanlarınız için, Venu, Garmin Coach ile uyumlu , koşucunun hedeflerine ve performansına uyarlanmış ücretsiz antrenman planları, sanal bir kişisel antrenör ile motivasyon sağlamaktadır.

Fitness Özellikleri

GPS ve Elevate bilek tabanlı kalp atış hızı ile Pilates, yoga, koşu, havuzda yüzme, golf de dahil olmak üzere 20'den fazla iç ve dış mekan spor uygulamasıyla Venu,aktif yaşam tarzınız. Venu, odaklanma ve rahatlamayı teşvik etmek için tasarlanmış yeni yapılandırılmış nefes nefese çalışmalar sunmaktadır.

Solunum ve Pulse Ox ile Gelişmiş Uyku

Yavaşlama zamanı geldiğinde, gelişmiş uyku izleme, uykunun hafif, derin ve REM aşamalarını tahmin eder. Yeni solunum izleme, dakikadaki nefes sayısını ölçer ve Pulse Ox, kanın oksijen doygunluk seviyelerini ölçer. Bu verilerle birlikte uyku kalitesini gösterebilir. Uyandıktan sonra, kullanıcılar ertesi gün dinlenmiş ve şenerji dolu hissetmeleri için gereken kaliteli uykuyu alıp almadıklarını görmek için Garmin Connect'teki uyku istatistiklerini gözden geçirebilirler.

Akıllı Özellikler

 

Venu, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi akıllı özellik ile tüm gün bağlantı ve rahatlık sağlar:
  • Bildirimler: Gelen aramalar, yazılı mesajlar, sosyal medya güncellemeleri, takvim hatırlatıcıları ve daha fazlası için akıllı bildirimler alın . Android kullanıcıları cihazdan gelen kısa mesajları cevaplayabilir.
  • Müzik: Spotify, Amazon Müzik ve Deezer gibi üçüncü taraf müzik servislerinden olanlar dahil olmak üzere şarkı veya çalma listelerini indirin ve telefonunuz olmadan Bluetooth kulaklıkla dinleyin.
  • Güvenlik ve takip: Olay tespiti (belirli aktiviteler sırasında ) ve yardım , acil durum kişilere gerçek zamanlı konum gönderir. Transit özellikli
  • Garmin Pay: Temassız ödeme çözümü, kullanıcıların paralarını ve kartlarını evde bırakmalarını sağlar. Garmin Pay artık dünyanın dört bir yanındaki büyük transit sistemlerinde kullanılabilir. Kullanıcılar sadece saatleriyle dokunup öderler - transit kart, telefon veya cüzdan gerekmez.(Bu özellik şu an Türkiye'de kullanılmamaktadır)
  • Kişiselleştirme: Garmin Connect IQ TM store uygulamasından çeşitli muhteşem canlı saat yüzleri, uygulamaları ve widget'larından birini seçin . Kullanıcılar kendi fotoğraflarını yükleyebilir ve onları izlenen yüzlere çevirebilirler.
  • Uyumluluk: Android ve Apple cihazlarıyla uyumlu

 

Tasarım ve Batarya

Venu, 43mm kasa çapı ve 1.2 inç 390 pixel AMOLED ekrana sahiptir ve 4 farklı renk seçeneğiyle sunulmaktadır.

Akıllı Saat modunda 5 güne kadar ve GPS + Müzik modunda 6 saate kadar pil ömrü.

Venu, sağlıklı ve aktif yaşam tarzlarını geliştirmek ve desteklemek için teknolojiler geliştiren ve sürekli genişleyen Garmin'in fitness bölümündeki en son yeniliktir. Kullanıcılar koşucular, bisikletçiler, yüzücüler, çok sporlu sporcular ya da sadece gün boyunca aktif kalmak istiyorlarsa, sağlıklarına ve spor hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilecek bir Garmin ürünü var.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.