Garmin MARQ Koleksiyonu

20-03-2019 15:29
Garmin MARQ Koleksiyonu

Garmin, yeni MARQ lüks akıllı saat koleksiyonu ile çıtayı yükseltiyor. Özellikle sporculara yönelik akıllı saatleri ile öne çıkan dünyanın en büyük akıllı saat üreticisilerinden biri olan firma, MARQ koleksiyonuyla lüks pazara giriş yapıyor.


Garmin MARQ koleksiyonu Pilot, Aviator, Captain, Adventure ve Athlete olarak beş farklı modelden oluşuyor. Tüm MARQ modelleri titanyum kasa üzerine kurulmuş akıllı saatler olup, safir cam ile çizilmelere karşı oldukça dayanıklılar. Titanyum kasa ve Seramik çerçeve kullananılan ürünler, şirketin 30. yılına özel olarak hazırlanmıştır.


Yerleşik GPS, GLONASS ve GALILEO destekli konum belirleme birimine sahip olan, anlık nabız ölçümü yapabilen saatlerde ayrıca dahili Pulse Ox Uyum sensörü kandaki oksijen doygunluğu seviyelerinizi izleyebilmenizi sağlar, bu özellikle yüksek rakımlara uyum sağlamaya çalışırken yararlıdır. Garmin MARQ koleksiyonundaki modeller 12 güne kadar pil ömrüne sahiptir.Bu pil süresi GPS ve diğer uygulamaların kullanımına göre ciddi şekilde değişiyor.


 

Driver modeli yarışseverler ve yarış pilotlarına özel olarak tasarlanmış olup 250 adet yarış pistinin haritası saat içerisinde dahili olarak sunuluyor, haritaların yanı sıra otomatik tur zamanları, hız verileri gibi verilerde saat üzerinde kullanıcılara sunuluyor.

Garmin MARQ Driver

Aviator modelinde dahili olarak havacılık haritaları mevcut olup ayrıca havalimanı kodları gösteriliyor ayrıca pilotlara özel olarak radar üzerinden hava durumu verebiliyor.

Garmin MARQ Aviator

Captain modeli denizcileri hedef almakta olup şık tasarımı ve üstün denizcilik özellikleriyle fark yaratıyor.

Garmin MARQ Captain

Expedition modeli daha çok açık hava dağ yürüyüşü gibi aktiviteler yapan doğa sever maceraperestler odağında hazırlanmış olup Expedition modunda kullanıldığında uzun şarj süresi sunuyor.

Garmin MARQ Expedition

Athlete modeli fark yaratmak isteyen profesyonel sporcuları hedef kitlesine alıyor.

Garmin MARQ Athlete

Tüm Garmin MARQ modellerinde multispor profilleri, dahili Avrupa Topo haritası (Türkiye dahil) , 2.000 adete kadar şarkı yükleyebilme, nabız sensörü, Pulse Ox sensörü, Spotify uyumluluğu gibi üstün özellikler standart olarak mevcut.

Garmin MARQ modelleri elcobilmarket.com da satışa sunulmuştur.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.