Garmin Descent Mk1 Dalış Bilgisayarı

27-02-2018 10:32
Garmin Descent Mk1 Dalış Bilgisayarı
GPS ürünleri ve giyilebilir spor ürünleriyle tanınan Garmin, yakın zamanda dalış bilgisayarı oyununa girerek Descent Mk1'i tanıttı. Cihaz kısa sürede dalış topluluğunda heyecen yarattı.Şık, dayanıklı 1.2 inç renkli ekran, renkli haritalarla yüzey GPS navigasyonu, çoklu dalış modları, 3 eksenli pusula, kalp atış hızı izleme ve dalış günlüğü gibi özelliklerle dolu.

Tüm bunlar zaten etkileyici olsa da, Descent Mk1'i gerçekten diğer dalış saatlerinden ayıran şey, standart dalış bilgisayar özelliklerini eksiksiz bir GPS akıllı saat ile birleştirmesidir. Üstelik zarif tasarımı ve kompakt boyutu sayesinde (saat yüzü 51 mm çapında), cihaz her gün takılabilir ve tüm etkinliklerinizi yönetebileceğiniz çoklu spor özelliklerini kullanabileceğiniz bir saattir.


Şimdi, Garmin Descent Mk1'in sunduğu özellikleri daha yakından inceleyelim.

Akıllı Saat özellikleriyle başlayalım. Descent Mk1, Garmin'in Fenix 5X çoklu spor GPS saati ile aynı özelliklere sahip.

>GPS ve GLONASS
>Navigasyon için Renkli Haritalar
>Bilekten Nabız Ölçme Özelliği
>Yüzme, koşu, bisiklet, yürüyüş, kayak, kürek ve daha bir çok spor için önceden     yüklenmiş etkinlik profilleri
>Zaman tutma,tur sayımı ve adım sayıma özellikleri
>Uyku İzleme
>Akıllı telefon bildirimleri (Whatsapp, Twitter, Facebook vb.), Takvim bildirimleri, telefon ve metin mesaj bildirimleri,hava durumu
>Garmin Aksiyon kameralarına ANT + ve Bluetooth ile saat üzerinden bağlanabilerek kontrol edebilme

 

Şimdi eklenen şeylere, özellikle dalış bilgisayarının özelliklerine göz atalım:


>Çoklu dalış modları (Tek Gaz, Çok Gazlı, Gösterge, Apne, Apne Avı ve Plan Dalışı);
>Çoklu gaz karışımları (Hava, nitroks ve trimix,% 100 O2'ye kadar; 1 taban gazı ve 5 dekoya kadar ve / veya yedek gazlar);
>Özelleştirilebilir muhafazakarlık (düşük, orta, yüksek veya degrade faktörlerine sahip özel olarak ayarlayabilirsiniz);
>Ayarlanabilir başlıklı 3 eksenli dalış pusulası, hızlı değiştirme 90R, 90L ve karşılıklı;
>No Fly Watch Face size çıkmanın güvenli olduğu zamanı bildirir;
>Otomatik start / bitiş dalışı;
>Çıkış hızı, PO2, CNS / OTU, NDL, deko, gaz anahtarlama için sesli ve titreşimli alarmlar.

Özellikle böylesine zengin özelliklere sahip bir cihaz için düşünülmesi gereken bir diğer önemli faktör kullanım kolaylığı ve Garmin'in de bunu unutmadığı. Modlar arasında geçiş yapmak kolaydır ve eğer bırakmadan önce bir tane seçmeyi unutursanız, otomatik başlatma işlevi suya dokunur girmez kullandığınız en son moda geri dönecektir.

Garmin Chroma ekranı, tam renkli ve ayarlanabilen bir arka plan ışığı ile yarı-okunabilir bir durumdadır. Çift dokunuş ekranları değiştirmenize izin verir, böylece eldivenleriniz düğmelere doğru şekilde vurmak için çok kalın olsalar bile istenen özelliğe erişebilirsiniz. Inmeye başlarken, üç veri sayfasından birinden canlı veriler alacaksınız.


Standart ölçer dalışındaki bu veri sayfaları şunları içerir:

Sayfa 1: Dalış Zamanı, Derinlik, Su Sıc., Yükseliş / İniş Oranı, Maksimum Derinlik, Ortalama Derinlik.
Sayfa 2: Pusula Başlıkları, Pusula yönü, Derinlik, Su Sıcaklığı, Dalma Süresi.
Sayfa 3: Nabız, Nabız Oranı (Renk), Günün Saati, Su Sıcaklığı, Derinlik, Pil Seviyesi, Dalış Süresi.
 
 Garmin Descent Mk1 Dalış Saati

Garmin Descent Mk1 Dalış Bilgisayarı, 10.000 dalışa kadar taşıyabilen 16GB'lık bir belleğe sahiptir. Dalış günlüklerinizi Garmin Connect uygulamasındaki Bluetooth veya WiFi bağlantısı üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Bu arada, uygulamalar Garmin'in gerçekten mükemmel olduğu başka bir alandır. Connect IQ uygulama platformunu kullanarak, saatiniz için widget'lar, yeni haritalar veya hatta binlerce yeni, özelleştirilebilir yüz ekleyebilirsiniz. Hatta kısa mesajlar alabilir ve Uber'nizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Son olarak, ünitenin şarj edilebilir bir lityum iyon pil ve A / C adaptörü için bir USB ile birlikte geliyor. Tam şarj olduğunda saat modunda 19 gün, smartwatch modunda 10 gün, dalış modunda 40 saat ve GPS modunda 20 saat sürecek. Birlikte, tekrar şarj etmeden önce her modda bir hafta kullanıma sunmayı hedefliyorlar.

Garmin Descent Mk1 ürününü kendiniz denemek ister misiniz? Şimdi elcobilmarket.com dan satın alabilirsiniz. Saat, kuru elbiselerin etrafına sığması için ekstra uzun bir silikon uzatma bandı ile birlikte verilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.